На 5 март ще представя споразумението, на 6 март ще го дам

...
На 5 март ще представя споразумението, на 6 март ще го дам
Коментари Харесай

Денков отправи предупреждение към ГЕРБ

" На 5 март ще показва съглашението, на 6 март ще го дам на " Продължаваме промяната - Демократична България "  да го четат.  На 8 март, ако сме се разбрали, вървим напред. Ако не сме - гласуваме оставката на кабинета " Денков "  и отиваме на избори ", сподели Бойко Борисов.

Кирил Петков обаче заподозря друго в графика, препоръчан от Борисов: " Скептичен съм към действителната концепция да се договорят с нас. Правят се моноспектакли. Днес чух от тях единствено избори и ще ви даде някакъв документ. Няма логичност ".

Делян Пеевски се оказа съдия сред ръководещите. 

" Ще разберем тогава дали са разбрали " Продължаваме промяната - Демократична България " къде са или са дечица в детската градина. Правителство да има за Движение за права и свободи е значимо. Държавата не би трябвало да бъде хвърляна в рецесия ", безапелационен е Пеевски.

Без прилагателни и страсти, министър председателят Николай Денков изрично съобщи, че без да е видял съглашението в писмен тип - ангажимент не може да поеме.

" Важно е най-после да има позитивен резултат. За мен това значи продължение на уговорките, които сме поели към българските жители. Това минава през битката с корупцията и през назначение на почтени, морални и честни хора в регулаторите, от които зависи по какъв начин ще се развива бизнесът и по какъв начин ще живеем тук. Докато не се разберем за това, въпросът за това кой ще е министър, дори и кой ще е министър председател, е вторичен ", счита Денков.

Вицепремиерът Габриел също чака да види ясно написани задължения, само че е безапелационна в едно: " Коалиционно съглашение - " да ", меморандум - " не ".

" Ние самите още не сме разискали документа, имаме ясна позиция, че няма да подпишем меморандума ", посочи Мария Габриел, съобщи bgonair.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР